lemanouche66


Inscrit depuis le : 02 septembre 2009, 15:26
Dernière visite : 20 janvier 2019, 18:47


Palmares

Classement Annuel
2010 71ème

Classement mensuel
toisieme x1 septembre 2010
mai 2018 7ème
mars 2018 5ème
décembre 2017 4ème
février 2011 4ème

Baseball
second x1 septembre 2010

Basketball
premier x1 février 2011
troisieme x1 septembre 2010

Beach Volley
troisieme x1 août 2016

Boxe
premier x1 mars 2018

Football
premier x1 décembre 2017
second x1 mai 2018

Rugby
premier x1 septembre 2010
second x1 janvier 2011
troisieme x1 février 2011

Rugby à 13
premier x1 mai 2015

Volleyball
second x1 avril 2011

Concours principal

Points : ( recharger )

Nombre de paris :
Gagné(s) : - Perdu(s) :
% de réussite :
Paris en cours :
Gains total : 110€
Evaluations du tipster par Coteur
Classement du mois
Classement 2019
Classement général68

Evolution des gains

Concours libres

Statistiques

Présentation

El Barça sempre guanya! Tot el camp és un clam sem la gent blaugrana Tant se val d’on venim si del sud o del nord ara estem d’acord, ara estem d’acord, una bandera nos agermana. Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, BAAAARÇA!!!!! Jugadors, seguidors, tots units fem força. Son molt anys plens d’afanys, son molts gols que hem cridat i s’ha demostrat, i s’ha demostrat, que mai ningu no podrà nos torcer.

Classements Sports

Football19ème 
Rugby77ème 

Derniers résultats

Barcelone - Leganes
Score exact : 3-1
Gagné!

Caen - Marseille
Score exact : 1-3
Perdu!

Celta De Vigo - Valence
Score exact : 1-3
Perdu!

As Rome - Torino
Score exact : 3-1
Perdu!

Chaves - Porto
Score exact : 1-3
Perdu!

Plus de résultats

Log

20/01/19 22:44prono simple gagnant (8545137)3850.00 pts
20/01/19 15:47Rechargement du compte100.00 pts
19/01/19 16:39Rechargement du compte100.00 pts
18/01/19 13:43enregistrement d'un prono simple (n° 8545137)350.00 pts
18/01/19 13:43enregistrement d'un prono simple (n° 8545136)350.00 pts
Log complet